top of page

Personvern

AS Lundi avd. Skymods.no verdsetter ditt personvern og ønsker å forsikre deg om at vi behandler dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lover og retningslinjer, inkludert GDPR.

Innsamling av Personopplysninger

Når du utfører et kjøp på www.skymods.no, ber vi om ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Ved bruk av delbetaling, vil vi også innhente og behandle ditt personnummer, som vil bli håndtert av daglig leder og slettet når avtalen er fullført. Disse opplysningene er nødvendige for å sende din bestilling, holde deg oppdatert om din ordrestatus og kontakte deg om nødvendig.

Dersom SVEA delbetaling velges, vil vi overføre personnummeret og mobilnummeret til SVEA sin plattform.

Oppbevaring av Opplysninger

Vi beholder informasjon om din ordre i forbindelse med garantier, returer, reparasjoner og regnskapsføring. Vi ønsker å bevare dine kundeopplysninger så lenge produktene du har kjøpt er under garanti. Etter dette vil vi slette dine opplysninger i samsvar med gjeldende lov om foreldelse. Personnummer vil bli permanent slettet når avtalen er fullt betalt, eller hvis du kontakter oss for dette formålet.

Våre samarbeidspartnere er tjenester vi bruker for å gjennomføre salgs- og kjøpsprosessen. Dette inkluderer vår nettsideleverandør wix.com, Conta-Faktura faktureringssystem, EDI-program for sending av produkter, samt Stripe for kortbetaling. Vi forsikrer deg om at våre samarbeidspartnere også følger gjeldende lover og retningslinjer for personvern.

Samarbeidspartnere

bottom of page