top of page

Personvern

Denne personvernerklæring beskriver hvordan AS Lundi avd. Skymods.no samler inn og behandler dine personvernopplysninger. Vi er opptatt av at du som kunde skal kunne være trygg på at ivaretar din personopplysninger på en trygg måte som følger datatilsynets regler og GDPR.

Personopplysninger

Når du gjennomfører et kjøp hos www.skymods.no, behøver vi fullt navn, adresse, telefonnummer og din e-post. I tilfeller der du kunden ønsker å bruke delbetaling blir personnummer mottatt og behandlet av dagligleder som igjen blir fjerne når avtalen er ferdig. Vi trenger denne informasjon for å kunne sende deg din bestilling, oppdatere deg på din ordre, kontakte deg hvis det skulle være behov for det.

I tilfeller der SVEA delbetaling er valgt vil vi skrive inn personnummer og mobilnummer på SVEA sin plattform. 

Vi er nødt til å oppbevare din ordreinformasjon i forbindelse med eventuelle garantisaker, returer, reparasjoner, regnskapsføring. Vi ønsker å lagre informasjon om deg som kunde så lenge produktene du har kjøpt er under garanti etter dette vil vi slette informasjonen din etter loven om foreldelse. 
I tilfeller der personnummer er brukt vil dette bli permanent slettet når avtalen er ferdig nedbetalt, eller der kunden kontakter oss for dette. 

Samarbeidspartnere

Med samarbeidspartnere menes de tjenestene som blir brukt for å kunne gjennomføre en salg- og kjøpsprosess. Herunder vår nettsideleverandør wix.om, Conta-Faktura faktureringsystem, EDI-program for forsendelse av produkter, Stripe ved bruk av kortbetaling. 

Angrett
bottom of page