top of page

FAQ

 • Vedlikehold av elektriske brett
  Vi anbefaler alle vår kunder å gjennomføre rutinemessige vedlikehold av sine brett. Vedlikehold inngår å sjekke for løse skruer, sjekke hjul, belter og drev. Sidene brettene kommer opp i høye hastigheter er det viktig å sjekke brettet ofte. Noen punkter som er viktig: 1. Sjekk for løse skurer på brettet og motorer, finner du løse skruer er det lurt å bruke en dråpe loctite (medium) på de løse skruene. 2. Kontrollér belter og drev for stein grus, fjern støv. 3. Sjekk hjul og kulelager påfør olje hvis nødvendig. Det kan være lurt å ha Loctite, olje og passende verktøy for å vedlikholde brettet ditt.
 • Er elektriske longboard lov i Norge?
  Evolve sine elektriske longboard som går fortere 20km/t er ikke tillatt på offentlig vei/fortau i Norge, og man kan derfor bli bøtelagt. Vi tilbyr en fjernkontroll som sperrer brettet på 20km/t som gjør at det skal være lovlig hvis man oppfyller krav som: - Kjøretøyet skal være utstyrt med frontlys, baklys og reflekser. - Det stilles også krav til bremsekraft. - Kjøretøyet skal i tillegg ha signalhorn eller signalklokke, tilsvarende som for sykkel *Det kan imidlertid gis unntak fra disse kravene der slikt utstyr ikke kan monteres. Det er ikke krav om bruk av hjelm eller obligatorisk opplæring. Bruken av elektrisk rullebrett som går over 20 km/t er begrenset av veitrafikkloven. Les mer om dette på lovdata.no Evolve elektriske skateboard er ikke leketøy og bør ikke brukes av barn under 14 år. Brukes derfor på eget ansvar. Kilde: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/sma-elektriske-kjoretoy-blir-likestilt-med-sykkel/id2596831/
 • Er prisene deres inkludert merverdiavgift og andre kostnader?
  Prisene som er oppgitt på www.skymods.no er inkludert mva. Det kommer ingen ekstra kostnader etter du har bestilt et brett hos oss. Det eneste som kommer i tillegg er frakt for bestillinger under 1500 kroner.
 • Hvordan fungerer hastighetsmodusene på Evolve brett?
  Evolve brettene har fire hastighetsmoduser: SLOW, ECO, FAST & GT. - Ekstra modus "Custom". Her er en guide av hvor mye prosentandel du har i hvilke moduser. SLOW-modus her har du rundt 20% kraft, med begrenset topphastighet - Perfekt for nybegynnere. ECO-modus her har du omtrent 40% kraft, mer fart - ideel for cruising og for å oppnå maksimal rekkevidde. FAST-modus her har du rundt 60% kraft, og mulighet til å kjøre i toppfart. Den beste modusen for mye kraft samt bra rekkevidde. GT-modus her har du 100% kraft, perfekt for å komme oppe de bratteste bakkene, og en syk akselerasjon! Med batteriet blir tappet raskere for strøm! ADVARSEL: FAST- og GT-modus gir såpass mye kraft og fart og er derfor ikke egnet for nybegynnere. Når du forstår kraften til brettet kan du, med det riktig sikkerhetsutstyret bevege deg over til disse modusene.
 • Er prisene deres høyere sammenlignet med Evolve og andre?
  Prisene som er oppgitt på våre varer er den samme prisen Evolve har. Prisene er 6% høyere grunnet at norsk mva. er på 25% og Tyskland har VAT på 19%. Merverdiavgiften må uansett betales siden Norge ikke er en del av EU. For å få et brett til Norge blir prisene 6% høyere, og tollavgift blir betalt av skymods.no. Som kunde hos oss slipper du da uforutsette kostnader og kan forholde deg til oss hvis noe går galt med brettet.
 • Endrer dere prisene?
  Prisene vår blir styrt av kursen mellom norske kroner og Euro. Vi sjekker ofte kursen og hvis det er store svingninger justerer vi prisene opp eller ned.
 • Det er brems på Evolve sine elektriske longboard?
  For å bremse eller senke farten skyver du bremseavtrekkeren på fjernkontrollen fremover. Brettene bremser hardere etter hvilken modus de er i.
 • Er Evolve sin brett vanntett?
  Brettene er ikke vannisolert og vi anbefaler derfor og ikke bruke longboardene når det er vått ute. Ved vannskader på brettet bryter dette også garantien. Under forskjellige tester har brettene tålt forekomster av vann, men under våte forhold er det også lettere å skli og derfor en større risiko for skader.
 • Defekte varer/Retur
  Ved varer som er defekte eller som lenger ikke fungerer bør du kontakte oss når det skjer. Ved retur av defekte varer er du nødt til å sende inn din defekte vare før du kan få en erstatning, på denne måten kan vi se om dette går på garantien. Kontakt Kundeservice@skymods.no hvis du har flere spørsmål
bottom of page