top of page

Levering- og kjøpsbetingelser

Disse vilkårene gjelder for alle kjøp hos AS Lundi avd. Skymods, både for varer og forsendelser.

Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av varer på skymods.no til forbrukere.

Selger under domenet skymods.no er AS Lundi avd. Skymods.

Kjøperen er personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og vil bli omtalt som "du," "deg," "kjøper" og "forbruker."

De relevante salgsbetingelsene, sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør avtalegrunnlaget for kjøpet.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Du finner disse lovene på www.lovdata.no.

Priser og betaling

Alle priser på www.skymods.no er oppgitt i norske kroner inkludert mva. Frakt påløper for bestillinger der totalbeløpet er under 1500 kr. Gratis frakt gjelder for lagerførte varer på nettsiden ved bestillinger over 1500 kr. Vær oppmerksom på at tilbud gitt gjennom chat, e-post, Facebook o.l. kan avvike fra tilbudet om gratis frakt.

Som kunde på skymods.no har du ulike betalingsalternativer slik at du kan velge det som passer deg best!

Betaling med kort går gjennom vår betalingspartner for å sikre en trygg og rask betaling. Vi bruker STRIPE som betalingsløsning, en ledende aktør innenfor e-handel.

Du kan også velge å betale med faktura. Varene sendes etter at vi har mottatt betaling, og vi sender fakturaen gjennom Conta Faktura.

Vi tilbyr også delbetaling gjennom SVEA Finans. Les mer om SVEAs delbetaling her.

I noen tilfeller kan vi også sende pakker som postoppkrav. Ta kontakt for dette.

AS Lundi avd. skymods lagrer din kundeinformasjon, men vi vil aldri dele denne informasjonen med andre enn det som er nødvendig for å gjennomføre salget. Dine kundeopplysninger vil være lagret på følgende plattformer avhengig av betalingsmåte: skymods.no (wix.com), Conta Faktura, vårt fraktselskap (for raskere forsendelse) og eventuelt Stripe hvis du har betalt med kort.

Informasjonen om deg som kunde lagres for å kunne gi deg best mulig kundeservice. Dette gjør at vi raskt kan behandle garantisaker, returer, tilbakebetalinger, fremtidige bestillinger og lignende.

Ønsker du å slette din kundeinformasjon, vennligst kontakt oss.

Kundeinformasjon

I henhold til loven har du alltid 14 dagers åpent kjøp på varer som er kjøpt via postordre fra den dagen du mottok varene. Returnerte varer må være i vesentlig uforandret stand og i original emballasje.

For ytterligere informasjon om angreretten, se punktene nedenfor:

  • Kunden bærer kostnadene ved å returnere produktet ved bruk av angreretten (Angrerettloven § 8).

  • Melding om angrerett må gis til selgeren innen 14 dager etter at leveransen er mottatt (Angrerettloven § 21).

  • Forbrukeren må, uten opphold og senest 14 dager etter melding om angrerett er gitt, sende varene tilbake (Angrerettloven § 22).

  • Selgeren skal tilbakebetale ethvert beløp som er mottatt fra forbrukeren i forbindelse med avtalen, med unntak av eventuelle beløp som er nevnt i annet ledd (Angrerettloven § 36).

  • Selgeren kan holde tilbakebetalingen til varene er mottatt, eller til forbrukeren har lagt frem dokumentasjon på at varene er sendt tilbake. Dette gjelder ikke hvis selgeren har tilbudt seg å hente varen (Angrerettloven § 24).

For å benytte angreretten, ta kontakt med vårt kundesenter.

Angrerett

Ved bestillinger som sendes fra oss til kunde, har du alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar pakken. For å returnere et produkt må det være ubrukt og i original emballasje. Tilbehør som klistermerker og skruer må også returneres hvis angreretten benyttes. Ved retur av produkter med feil eller mangler forbeholder vi oss retten til å trekke fra eventuelle tap på beløpet som skal tilbakebetales.

Vi behandler returer raskt, og tilbakebetaling skjer innen 14 dager fra at returen er ferdig behandlet. Husk å fylle ut angrerettsskjemaet, som du har mottatt på e-post og/eller i pakken.

Retur og bytte

Etter at du har mottatt produktene, bør du så snart som mulig undersøke om leveransen er i samsvar med bestillingen. Hvis det oppdages feil eller mangler på produktet eller bestillingen, må du kontakte selgeren innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget.

Vi tilbyr 2 års reklamasjon og garanti på produktene som selges. Dette gjelder tekniske feil som ikke skyldes slitasje eller skade forårsaket av forbrukeren. Garantien går videre til vår leverandør, og i de fleste tilfeller behandles reklamasjoner og garantisaker av skymods.no og Evolve.

Ved reklamasjon eller garanti må alle deler returneres slik at vår returavdeling kan feilsøke produktet, med mindre annet er avtalt.

Garantien gjelder kun for brett som har blitt brukt i henhold til anvisningene. Garanti/reklamasjon gjelder IKKE hvis produktet har blitt brukt utover dette, for eksempel ved fuktskader.

Dersom produktet er under reklamasjon eller garanti, vil vi reparere det kostnadsfritt for kjøperen, eller tilby en ny vare om nødvendig. Skader, slitasje og bruk utover anvisningene kan repareres mot betaling. Ta kontakt for dette.

Garantien gjelder så lenge produktet er brukt i tråd med anvisningene fra skymods.no og Evolve. Den dekker tekniske feil og produksjonsfeil som ikke skyldes feil bruk av produktet. Garantisaker behandles raskt hos skymods.no.

Garantien dekker ikke brett som har vært utsatt for misbruk, uaktsomhet, ulykker, bruk under fuktige forhold (vannskader) eller tap av brettet. Mangler forårsaket av endringer eller uautorisert reparasjon dekkes heller ikke av garantien.

Slitasjedeler som belter, kulelager, slanger, dekk, bushings, grip tape, hjul og aksler er ikke omfattet av garantien.

Skymods.no og Evolve vil vurdere alle garantikrav etter skjønn og enten:

  • Akseptere garantikravet, i så fall vil skymods.no i samarbeid med Evolve reparere eller erstatte produktet i tråd med garantien.

  • Avvise garantikravet, i så fall vil skymods.no i samarbeid med Evolve returnere produktet til kunden på kundens bekostning.

Reklamasjon og garanti

Generelle leveringstider oppgitt på skymods.no betraktes som veiledende. Når antall dager oppgis, menes antall virkedager/arbeidsdager.

Ved forsinkelser i levering av produkter vil skymods.no gi deg beskjed så snart vi er kjent med det, samt informasjon om ny estimert leveringstid.

Leveringstiden er 3 virkedager, i tillegg til 3 dager for frakt. Vi jobber med å ha korte leveringstider, så de fleste pakker sendes ut samme dag med 1-2 dagers leveringstid.

Levering og leveringstid

 Alle brett som kjøpes via skymods.no brukes på eget ansvar. Bruken av elektriske fremkomstmidler reguleres av veitrafikkloven, som betyr at maksimal hastighet ikke kan overstige 20 km/t. Å kjøpe en usperret fjernkontroll er i strid med regelverket, og risikoen for uhell er betydelig større. Dette er noe forbrukeren må ta ansvar for.

Selv om det er forbrukerens ansvar å kjøre forsvarlig, anbefaler vi at forbrukeren bruker beskyttelsesutstyr som hjelm, hansker, albuebeskyttere, knebeskyttere og mer om nødvendig.

Forbrukere bør kjøre i en hastighet som tillater dem å håndtere ulike situasjoner. De bør også vise ekstra hensyn til andre trafikanter, som gående og syklister.

Skymods.no kan ikke ta ansvar for tap, skader eller lignende som kan oppstå ved bruk av b

Brukervilkår og bruk av brett.

bottom of page