top of page

Garanti og Reklamasjon

Vi har 2 år garanti på alle varer

Garanti

Vi har 2 års garanti på alle varer.  Dette gjelder tekniske feil, mangler ved levering o.l ved produktet. Slitasjedeler blir som regel ikke dekket av garanti, uten om i ytterst få tilfeller der det anses at produktet burde holdt. I de aller fleste tilfeller tar vi, skymods.no, i mot varen for feilsøking for å se om garantien gjelder.

Produkter fra Evolve har 2 år garanti som gjelder både hos oss og Evolve Tyskland.

 

Hvis du har et Elektrisk Longboard fra Evolve som ikke blir dekket av garantien, har vi fortsatt mulighet til å reparere brettet / fjernkontrollen mot betaling av deler. Ta kontakt hvis du ønsker dette.

Mer info om garanti - Evolve

Garantien gjelder så lenge brettet er brukt etter henvisningene som blant annet ikke kjøre under regn/fuktige forhold. Garantien vil derfor IKKE dekke brett som har blitt brukt utover henvisning, eksempelvis fuktskader. Les også brukermanualen som følger med brettet ditt for riktig behandling og oppbevaring av ditt brett. 

Kontakt av garantisaker

Hvis det oppstår en garantisak ønsker vi først at kunden tar kontakt med oss på vår mailadresse: kunderservice@skymods.no 

Ved retur ønsker vi at kunden benytter seg av posten sin Norgespakke. Deretter sender nødvendig dokumentasjon, slik som kvittering og sendingsnummer til oss. Fraktkostnadene vil bli tilbakebetalt til kunden dersom det er en garantisak. Brettet vil også bli reparert kostnadsfritt hvis det er defekter som går under garanti. 

Reklamasjon

Hvis det blir oppdaget feil eller mangler, må du innen rimelig tid, etter du har oppdaget, eller burde ha oppdaget dette, gi Selgeren beskjed at du ønsker å påberope deg mangelen (reklamasjon).

 

Ved reklamasjon/garanti må alle deler returneres slik at vår returavdeling har mulighet til å gå igjennom produktet, og feilsøke dette.

 

Går produktet under reklamasjon/garanti vil vi kunne reparere produktet kostnadsfritt for kunden, eventuelt tilby ny vare.

Skader, slitasje, og bruk utover det som anses forsvarlig blir ikke dekket, men vi kan muligens reparer brett mot betaling.

 

Kontakt Kundeservice@skymods.no hvis du lurer på noe mer

bottom of page